Sea & Sky Villas – Costinesti, langa epava

Rezervari

Vila 1

Este ideala pentru cuplurile fara copii. In iulie si august (varf de sezon) acomodam doar cateva familii cu maxim un copil in camera (numar limitat de locuri). Patul suplimentar este disponibil la un coste de 45 de lei /zi.

FOARTE IMPORTANT: Rugam parintii cu copii sa ii supravegheze cu atentie pe terasa, balcon, scari si mai ales in zona cu piscina. NU RASPUNDEM PENTRU SIGURANTA COPIILOR DVS.PE TOT PARCURSUL SEJURULUI. Saritul in piscina este INTERZIS. Adancime maxima piscina:1,40m. De asemenea va rugam sa nu lasati nesupravegheata nici o sursa de foc (tigari, lumanari aprinse etc). Va multumim pentru intelegere.

Vila 2

Se inchiriaza  camere tip “suita”  formate dintr-o camera cu baie si zona de chicineta ideala pentru pregatirea de gustari rapide sau hrana pentru copii mici.

Pentru garantarea rezervarii se achita in avans contravaloarea primelor doua nopti de cazare. .

Avansul est returnabil cu pana la 14 zile inainte de inceperea sejurului. Modificarea ulterioara sau anularea rezervarii implica pierderea avansului . Va multumim pentru intelegere!

Utilizarea partiala a pachetului achizitionat (intreruperea sederii) nu ne obliga la restituirea sumei aferente zilelor neutilizate din acel pachet.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la:

Telefon:0770202825 / 0742154754| Email: ovalis888@gmail.com aidencostinesti@gmail.com