Sea & Sky Villas – Costinesti, langa epava

Rezerva direct online

REZERVA ACUM   click aici

In Vila 1 acomodam familii cu maxim un copil in camera. 

Infantii beneficiaza de pătut pliant gratuit, in limita disponibilitatii. Va rugam specificati cand faceti rezervarea. Pentru pat suplimentar adaugat in camera se achita 60lei/noapte.

Parcare si internet gratuite. Parola internet: fructedemare. Accesul la piscina (sezlonguri, umbrele) este gratuit.

FOARTE IMPORTANT: Rugam parintii cu copii sa ii supravegheze cu atentie pe terasa, balcon, scari si mai ales in zona cu piscina/Jacuzzi. PE TOT PARCURSUL SEJURULUI NU SUNTEM RASPUNZATORI DE SIGURANTA COPIILOR. Saritul in piscina este INTERZIS. Adancime maxima piscina:1,40m. De asemenea va rugam sa nu lasati nesupravegheata nici o sursa de foc (tigari, lumanari aprinse etc). Va multumim pentru intelegere.

Pentru mai multe informatii si o oferta de pret personalizata va rugam sa ne contactati la telefon 0755433616/ 0742154754

Vila 2

Va ofera suite pentru 2-4 persoane compuse din zona de dormit, baie proprie si o mica chicineta unde puteti pregati gustari rapide. Aceste tipuri de camere sunt preferate indeosebi de familiile cu bebelusi sau copii mai mici avand posibilitatea sa le pregateasca hrana acestora.

Suita Junior : pt 2 persoane dispune de 2 balcoane

Suita superioara: pt 4 persoane vedere catre zona de gradina

Suita Executiv: pt 3 persoane vedere directa sau laterala catre mare

Parcare si internet gratuite. Parola internet fructedemare.

Pentru mai multe informatii si o oferta de pret personalizata va rugam sa ne contactati la telefon 0755433616 / 0742154754